top of page
BG-Banner2.jpg

Ensembles de missions

Agilt taktisk ISR udstyr (AVATAR) til pansrede køretøjer

AVATAR er en suite af ISR-funktioner, der kan tilpasses store og små pansrede køretøjer. Wolf Packs fleksible og højt integrerede systemarkitektur muliggør samling af missionsspecifikke pakker, der gør det muligt for ethvert køretøj at fungere som en kommandopost eller netværksknude. AVATARs lille systemfodaftryk resulterer i en reduceret driftspåvirkning i pansrede køretøjer, der typisk har meget begrænset plads. Wolf Pack-systemets indbyggede rekonfigurerbarhed betyder, at soldater kan overføre AVATAR-systemkapaciteter inden for mission til særskilte operationer efter behov.

Mettez à niveau votre système

LINK14 Wireless Transmission Kit DA

LINK14 Wireless Transmission Kit DA

LINK14-sæt (LINK9 og LINK24 ligeledes tilgængelige) indeholder alt det nødvendige for at skabe en 2-vejs trådløs videokapacitet og er en nem måde at udvide et basis taktisk sæt eller snigskytte-observatørsæt. LINK14-sæt er baseret på SuperMesh+ (L-bånd), den avancerede taktiske netværksarkitektur fuldt integreret med Wolf Pack. LINK14-sæt kan til enhver tid udvides for at skabe stadig mere omfattende taktiske mesh-netværksfunktioner, alt efter behov og budget.

SuperMesh+ Network Kit DA

SuperMesh+ Network Kit DA

Wolf Pack mesh-netværk er en mobil ad hoc trådløs funktion, der gør det muligt for operatører at konfigurere og implementere multiple Wolf Pack-kameraer hurtigt og nemt. Stationære og kropsmonterede SuperMesh+-kameraer kan implementeres i en række forskellige miljøer og streame video fra disse kamerapositioner til Wolf Pack-computere med berøringsskærm og standard Android™-mobilenheder, der er tilsluttet en hvilken som helst position på netværket. Wolf Pack SuperMesh+-netværk anvender Eomax-patenteret, modulær plug-and-play-radioarkitektur, der muliggør hurtig netværksopsætning hvor som helst og i al slags vejr. Transmissionsrækkevidder node-til-node på mere end 1,2 km i fri sigt er mulige, og fleksible strømmuligheder understøtter drift fra flere timer til flere dage. Som alle Wolf Pack-systemfunktioner er SuperMesh+ netværksmoduler konstrueret i overensstemmelse med MIL-STD-810G for succesfuld implementering i de mest udfordrende miljøer på jorden.

Précédent
Suivant
bottom of page